Tuesday, May 29, 2007

Primul meu post :)

Până imi aleg eu fontul, mărimea, culoarea şi alte prostii s-ar putea deja să fi uitat de ce eram aşa de pornită să-mi fac blog. Vreau şi eu dom-le un blog, ca tot omu. Bad time 4 posting deoarece minunata vreme de afară mă instigă la a taia gâtul vreunei găini (la figurat, nu la propriu, bineînţeles). E prea mare font-ul, fac criză. Bucureştiul pute. Pute de căldură şi de babe mirosind a iasomie - NOT - care îşi plimbă ultimii dinţi pe scaunele autobuzelor. Şi să ferească sfântu să nu o laşi să stea jos. E în stare să inventeze orice blestem, de la primul fir de păr răsculat de la urma de aer condiţionat din autobuz până la şoseta pe care şi-o imaginează că o ai în tenişi. Galbene, of course, în ceea ce mă priveşte :) Feelin much better now. Şi totuşi de ce vreau blog? Ca să mă aflu în treabă, aţi ghicit. Let it beeeee ma friends ! :)

6 comments:

criss said...

na k ai facut-o si pe asta..da..bine zis [ce-ai scris tu acolo]..
sper k asta n-o sa te opreasca sa joci monopoly :P..k vine vacanta si trecem la dezmonopolizare :D...apropo..;))

andr33a said...

welcome :D

Andrei Scripca said...

okeeeeeeeeeeeeeei.....c tare....bine scris...si bine ai venit:D
>:D<

le petit mouton said...

hehei, bine ai venit, stefica! la multe posturi frumoase si vizitatori. Dar cel mai important e sa faci pe blog ce te taie capul, nu ce iti zic altii :P

Anonymous said...

sincer...fara sa te superi...primul tau post mi-a placut cel mai mult...astept cu nerabdare un viitor post in legatura cu iubirea dintre noi doua...nu trebuie sa ne mai ascundem....sa stie si lumea;))...ti pup!!

Anonymous said...

hi all
http://www.tor.com/community/users/reappvithostmal1976
http://www.tor.com/community/users/conglistbelkrest1981
http://www.tor.com/community/users/hybsuibatheg1974
http://www.tor.com/community/users/verzchanrozos1976
http://www.tor.com/community/users/masrdepnecxcuss1974